Serwis

Serwis i mechanika pojazdowa

Nie od dziś wiadomo, że prawidłowo serwisowane pojazdy działają lepiej i dłużej. Częste przeglądy, a w razie potrzeby również naprawa samochodów, to ponadto wyznacznik ich bezpieczeństwa. Doskonale zdając sobie sprawę ze znaczenia, jakie ma prawidłowa i dokładna obsługa aut, oferujemy kompleksowe usługi serwisowe świadczone przez doświadczonych mechaników. Nasz warsztat samochodowy w Smolcu koło Wrocławia obsługuje pojazdy osobowe i ciężarowe, busy oraz autokary i zapewnia niezwykle rzetelne podejście do wszystkich realizowanych usług.

Warsztat samochodowy – Wrocław

mechanika pojazdowa WrocławZajmujemy się diagnostyką i naprawą samochodów, skutecznie usuwając usterki w obrębie:

• zawieszenia,
  • układu hamulcowego,
  • układu wydechowego,
  • sprzęgieł,
  • układu kierowniczego,
  • elektroniki,
  • świateł,
  • nadmuchów i wielu innych.

Usługi świadczy wykwalifikowana kadra z dużym doświadczeniem w zakresie mechaniki pojazdowej i elektromechaniki. Zaawansowany sprzęt i wiedza serwisantów pozwala precyzyjnie wykrywać i usuwać usterki. Doskonale znamy się zarówno na najnowszych modelach, jak i samochodach starszego typu. Ponadto wykonujemy przeglądy i wymianę płynów oraz części eksploatacyjnych – filtrów, klocków, tarcz, rozrządów itp. Używamy wyłącznie komponentów wysokiej klasy. Zapewniamy pełen profesjonalizm obsługi w trosce o Twoje bezpieczeństwo.

Serwis oraz naprawa klimatyzacji

Z powodzeniem świadczymy również usługi z zakresu serwisu klimatyzacji oraz naprawy urządzeń układu klimatyzacyjnego. Wymieniamy czynnik chłodniczy, czyścimy i odgrzybiamy instalację oraz diagnozujemy usterki – precyzyjnie i fachowo. Wykrywamy nieszczelności i inne nieprawidłowości w działaniu, tak by zapewnić Ci komfort podczas jazdy oraz zadbać o zdrowie Twoich pasażerów. Zajmiemy się każdą klimatyzacją – autokary, autobusy czy samochody ciężarowe nie stanowią dla nas wyzwania, podobnie jak samochody osobowe.

Wulkanizacja – naprawa ogumienia

Doskonale wiemy, że mechanika pojazdowa to nie wszystko. Kolejną część oferty serwisu stanowią usługi wulkanizacji. Zajmujemy się pełnym serwisem ogumienia, począwszy od wymiany opon, poprzez ich wyważanie, aż po naprawę. W razie potrzeby zajmiemy się też wymianą całych kół, a każde zadanie zrealizujemy sprawnie i w oparciu o aktualną wiedzę.

Dzięki tak kompleksowej ofercie możesz nam powierzyć swój pojazd w każdej kryzysowej sytuacji. Wybierz nasz warsztat samochodowy, jeśli zależy Ci na sprawności, rzetelności, a przede wszystkim skuteczności działania. Serdecznie zapraszamy do naszego serwisu w miejscowości Smolec koło Wrocławia.

Okresowe przeglądy i wymiana

• olejów silnikowych i przekładniowych
  • filtrów
  • świec zapłonowych i żarowych, przewodów wysokiego napięcia i innych